A honlap bizonyos funkcióinak működéséhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépes böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat/eltávolításukat.

3.700 Ft
Menny.:csomag

alátétlap 5 mm

Nem értékelt
Összes raktárkészlet: Készleten
Cikkszám: C-0016410

Nagyon jó lépéshang szigetelést és kiváló járáskomfortot biztosító táblásított laminált padló alátét.

A legnépszerűbb magas minőségű termék hagyományos fűtés mellett, kiváló ár-érték aránya miatt. Az extrudált polisztirolból (XPS) készült alátétek legnagyobb előnye a hosszútávú és magas teherbírási képesség.

Aljzatkiegyenlítő hatása páratlan – beton aljzatnál akár 4 mm magas egyenetlenség esetében is alkalmazható, így eltekinthetünk az önterülő aljzatkiegyenlítő használatától. A hőszigetelő tulajdonsága a legjobb a ProfiFloor padlóalátétek közül, így ideális pince felett vagy ha a fűtési költségeinket szeretnénk csökkenteni. A hangszigetelése lefelé nagyon jó, lépészaj csökkentése átlagos.

A 3 mm vastag XPS alátéttel összehasonlítva 50%-kal magasabb a hőszigetelő- és 15%-kal magasabb a hangszigetelő képessége.


Hangszigetelés lefelé 22dB

Teherbíró képesség 6t/m2

6mvan egy csomagban


 

3.700 Ft
Menny.:csomag

Leírás

Az Európában már igen elterjedt padlóalátéteknek számos előnye van a korábban kizárólagosan használt, mára már elavult habfóliához képest. A műszaki tulajdonságokon kívül a legfontosabb: a laminált padlókra kapott garanciánk nem fog elveszni. A másik: jelentős energiaköltséget lehet megtakarítani velük. A padlóalátétek padlófűtés és hagyományos fűtés mellett is alkalmazhatóak.

A legfontosabb tudnivalók

A ProfiFloor alátétjei nem csak laminált-és fa padlókhoz, hanem LVT és szőnyegpadló burkolatokhoz is használhatók.  Más típusok feleslegessé teszik a költséges aljzatkiegyenlítést, és alápincézett helységek esetében is ideálisak. Sőt, hanggátló hatásuk is van. Padlóalátét vásárlásával tehát nem vesztünk se energiát, se padlógaranciát. Jó tudni: a padlóalátétek ára másfél-két év után megtérül, utána pedig „hozzák a pénzt”.

Melyiket válasszuk?

Padlófűtés esetén a ProfFloor Extreme-mel minden műszaki paraméterben csúcsminőséget kapunk, ez a termék még a minőségi alátétek értékeinek is a többszörösét tudja, ráadásul kizárólag megújuló anyagokat tartalmaz. Ez térül meg a leggyorsabban. A ProfiFloor 5mm-es XPS ár-érték arányban verhetetlen a piacon, és kiváló megoldás hagyományos fűtés esetén, ráadásul 4mm-ig megtakarítható vele az aljzatkiegyenlítés költsége, és segíti az alápincézett helyiségek szigetelését is. A ProfFloor padlóalátét család további tagjai pedig még kedvezőbb áron hozzák az elvárt minőséget, és sok esetben ezek is optimális megoldást biztosítanak.

A ProfiFloor márka és a padlóalátétek

A ProfiFloor az elsők között volt, aki meghonosította Magyarországon a padlóalátéteket. Nem sokkal később a termékkör hazai piacvezetőjévé is vált. Kategóriájában a legnagyobb sűrűségű termékeket a ProfiFloor állítja elő. különösen ügyelvén arra, hogy a lehető legjobb, kizárólag laboratóriumban bevizsgált, magas minőségű termékeket értékesítsen vásárlóinak. Nem véletlen: a piacon egyedül a ProfiFloor ajánl örökgaranciát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!