Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

140.400 Ft
Menny.:db

Colorado 2 gyapjú szőnyeg 130*200 cm

Cikkszám: ColoradoMCS203
Összes raktárkészlet: Rendelhető
Nem értékelt

ÚJZÉLANDI GYAPJÚ SZŐNYEG 

 

Kézi készítésű gyapjú szőnyeg, a mintasálról a színek önmagukban rendelhetőek a lenti áron. Ha kevert színre van szüksége a mintasálról akkor felárral kell kalkulálni.  

 

Szállítási határidő:  4 - 5 hét. Egyedi méretben is rendelhető 600 cm szélességig, rojttal vagy rojt nélkül.

 

Rendelhető színek: 

 

3840 sötétbarna, 3844 világosbarna, 3835 sárgásbarna, 3878 terra, 3877 bordós piros

140.400 Ft
Méret
Menny.:db

Leírás

A gyapjú lágy, természetes puhaságot kínál a lábának, hő- és hangszigeteli a helyiséget, de számos más gyakorlati, egészségügyi, környezetvédelmi és etikai előnye is van, amelyek alapján a gyapjúszőnyeg vásárlás mellett dönthet.

 

A gyapjú szőnyegek kézzel szőttek és több száz természetes csomót tartalmaznak, melyeket formatervezés készítenek.

 

"Gyapjú élettartalma?"

 

Gyapjú: A jól karbantartott gyapjúszőnyegek akár 20-25 évig az otthonában lesznek, és nemzedékek óta örökölt darabként használhatók.

 

A gyapjú az Anyatermészet egyik legtartósabb rostja. A gyapjúszőnyegét sok generációs szőnyeg át tudja adni gyermekeinek és unokáinak.

 

A gyapjú természetesen szerkezetű és spirál alakú, így a gyapjú ideális a nagy forgalmú területeken. Nem fog benyomódni  az évek során nehéz bútorok alatt.

 

Könnyebben tisztítható

 

A folt ellenálló és könnyebben tisztítható

 

Sokkal könnyebb tisztítani egy gyapjúszőnyeget, mint egy szintetikus szőnyeget, mivel a természetes viaszos bevonat mindegyik szálon sokkal jobban ellenáll a festéknek, mint a legjobb szintetikus szálak. És elrejtik a szennyeződéseket. A gyapjú szőnyeg egyszerűen tisztíthatók rendszeres tisztítással, mosással  vagy porszívózással.

 

A gyapjú nagyon vízálló. A kezeletlen gyapjú még mindig természetes zsíros lanolint tartalmaz, ami szinte vízállóvá teszi a gyapotot. A gyapjúszálak is nagyon nedvszívóak, így a saját tömegük körülbelül 20% -át felszívhatják, mielőtt a víz szivárogna. Ez azt jelenti, hogy a gyapjúszőnyegekre való folyadék kifolyás könnyen letörölhető.

 

Tűzálló

 

A magas fehérje- és nedvességtartalmának köszönhetően tűzálló.  Természetesen tűzgátló tulajdonságai miatt a kaszinók, a légitársaságok, és még a tűzoltók is választják. Nem csak ez, de alacsonyabb füstkibocsátást is eredményez, így nem fog olyan mérgező füstöket, mint a szén-monoxid veszélyes szintet kibocsátani.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!