A honlap bizonyos funkcióinak működéséhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépes böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat/eltávolításukat.

Termékek Menü

FUTÓSZŐNYEG

Rendezés:

Futószőnyeg, a lábad alá illő praktikus termék

A futószőnyeg szó szerint a lábaid elé  vagy inkább alá szaladhat, ha úgy határozol, hogy előszobádat ékesíted, általa. Bár a modern kivitelű, megannyi színárnyalatban elérhető termék roppant esztétikus, ami nem egy utolsó szempont, pláne ha közvetlen környezetedben vágysz a harmónia megteremtésére, de lényeges kiemelni a praktikus oldal jellemzőit. Egyrészt a lehető legideálisabb megoldás előszobába, szűkebb terekre, vagy épp a bejáratodat követő lakásrészre. Mivel több méretben is megvásárolhatod, akár keskenyebb, vagy szélesebb variációban is gondolkozhatsz.

Természetes, hogy egy családi ház, illetve egy garzon nem ugyanolyan fizikai paraméterekkel rendelkezik. Van, ahova bőven elegendő az ötven centiméter széles kivitel, míg máshol maximálisan elfér az egy méteres alternatíva. Az egyéni lehetőségek döntőek, a pontos számokat tehát ismerned kell. Másrészt a futószőnyeg talán legnagyobb pozitívuma, hogy felfogja a beérkezők által, váratlan vendégként behozott koszt, sárfoltokat, és egyéb, nem kívánatos szennyeződéseket. Mivel a hátulja csúszásgátlós gumival van ellátva, így nem kell attól félned, hogy belépve otthonodba hanyatt esel – hála a csúszós szőnyegnek.

A biztonság elsődleges, pontosan ennek köszönhető, ez a biztonságos kivitel.

Megannyi variáció közül válogathatsz, így garantáltan rátalálhatsz arra a futószőnyegre, ami leginkább passzol egyediségedhez, és persze környezeted hangulatához, adott esetben a többi lakástextíliához. A termékpaletta tagjai kifogástalan minőséget, és megfizethető árat biztosítanak, tehát döntésed tökéletessége egy pillanatig sem lehet kérdéses.