A honlap bizonyos funkcióinak működéséhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépes böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat/eltávolításukat.

4.900 Ft
Menny.:szál

Mdf fehér szegélyléc led rustic 90x16mm

Nem értékelt
Összes raktárkészlet: Elérhető
Cikkszám: BAU-18

Fehér, különböző magasságú és formájú, elegáns kialakítású MDF szegőléc. A PURE fehér szegőlécek dupla lakkréteggel vannak ellátva, így a festhető szegőlécekkel szemben nem igényelnek festést és rendkívül ellenállóak a fizikai behatásokkal szemben. Rendkívül széles méret- és formaválaszték! Falra rögzítése elsősorban a hozzá való és külön rendelhető rögzítő klipsszel lehetséges. Kiegészítőként egy méretre vágható, fehér fa alapanyagú hasáb szolgál, melyet használhatunk külső- és belső sarokként, illetve végzáró elemként is.

A LED-beépítési lehetőséggel rendelkező lakkozott, fehér szegőlécek felső, fal felőli oldalán található egy mart vájat. Ebbe a vájatba helyezhető el a kiválasztott LED-szalag, mely így a falat fogja megvilágítani. A szegőlécek 90mm magasak és 3 különböző formában kaphatók.

Szálhossz: 2,4 m

Magasság: 90 mm

Vastagság: 16 mm

Rögzítés módjai:

 rögzítő klipsszel (0,5m-enként a falhoz rögzítve csavarokkal, dübelekkel)
 folyékony ragasztóval / ragasztópisztollyal

4.900 Ft
Menny.:szál

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!