A honlap bizonyos funkcióinak működéséhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépes böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat/eltávolításukat.

Termékek Menü

Laminált padló vásárlási tanácsok

MIÉRT VÁLASSZON LAMINÁLT PADLÓT?

A laminált padló praktikus és fantasztikusan néz ki. A modern nyomtatási és gyártási folyamatnak köszönhetően, a klasszikus fa és a travertin csempe között minden mintában elő tuják állítani a laminált padlót. Az újgenerációs laminált padlók annyira hitelesek, hogy az otthona látogatói nem veszik észre a különbséget, úgy vélik, az igazi parkettával van burkolva a padló.

A laminált padló egyszerű és kényelmesen telepíthető, és gyönyörű felületet ad bármilyen helyiséghez. A valódi padlóburkolattól eltérően a laminált termék nagyon kevés karbantartást igényel, és szinte bárhol használható az otthonában (kivéve vizes helységek).

A DOMEX kínálatába különféle laminált padlóburkolatokat állítunk be, figyelembe véve az árat, a borítani kívánt helységeket és a mintázatokat. A realisztikus kivitelezések és a minőségi anyagok és a gyönyörű árnyalatok segítenek kiválasztani megfelelő laminált padlóburkolatokat. A laminált alátétek és kiegészítők széles választékát kínáljuk annak érdekében, hogy a lehető legjobban kihasználhassa az új padlóburkolatot és tökéletes felületet érhessen el.

Annak érdekében, hogy a könnyebben tudjon dönteni, hogy melyik laminált padlót vigye haza otthonában, akár több panelt is kiválaszthat a kedvenc lamináltjaiból áruházunkban, melyet kaució ellenében egy hétre hazavihet. Így láthatod, hogy az egyes preferált laminált padlók hogyan fognak mutatni az otthonában. Ez csak az egyik módja annak, hogy egyszerűen megrendeljük az új laminált padlóburkolatokat.

Laminált padló választás a különböző helységekhez

Ha azt tervezi, hogy felújítja az életterét, és pontosan tudja, milyen célra kívánja. Lehet, hogy egy fa padló adja meg a kívánt megjelenést, vagy talán a kőburkolatú padlózat lesz a befutó. Azonban az igazi fa és kő nem olcsó, és ezeknek a padlóknak a telepítése bonyolult és költséges, a folyamatos karbantartást is figyelembe kell venni. A laminált padlóburkolatok megfizethetőbb alternatívája a parkettának, biztos lehet benne, hogy az Ön igényeihez igazodó mintázatú laminált lapot tudunk találni. Nem kétséges, hogy számos alkalom, amikor egy laminált padlón sétálsz, úgy véled, hogy valódi fa burkolaton jársz, és fogják gondolni a látogatóid is. De vajon a laminált padló valóban életképes megoldás az egész otthonra, és megfelel-e a család életmódjának? Szakembereink szakismereteivel segítünk Önnek dönteni.

Fürdőszoba

Nem tekinthető ideális választásnak, hogy nedves helységekbe, laminált padlót rakjunk. Nem ajánljuk fürdőszobába a laminált padlót. Elérhető nálunk olyan laminált padló, ami kisebb igénybevételű fürdőszobába lerakható, de csak óvatos használat mellett.

Konyha

Könnyen karbantartható laminált padló nagyszerű a konyhák számára, mivel könnyen kezelhető akkor is ha kiömlik rá valami. Szuper praktikus és széles választékot kínálunk a konyhai laminált padlóból is. A végeredmény gyönyörű designt nyújt, mivel az étkező, konyha, nappali élettere is harmonizálni fog.

Nappali

A nappaliban ez a tökéletes választás! Olyan hatalmas választékkal, stílusokkal és színekkel rendelkezünk, hogy a választásban csak az Ön képzelete szab határt, csak győzzön választani!

Érdemes minimum AC4/32-es jelzésű erős kopásállóságú laminált padlót választani ebbe a helységbe.

Hálószoba

A laminált padló fantasztikusan népszerű a hálószobákba is, mivel szuper stílusos és kényelmes, a szobának meleg hangulatot biztosít. Mivel a hálószobák alacsony forgalmú helyiségek, nem kell aggódnia a tartósságtól. Csak válassza ki kedvenc designját a rendelkezésre álló hatalmas választékból.

Hall, lépcsők és folyosók

A társalgok, a lépcsők és a folyosók a ház nagy forgalmú területei, amelyek kemény burkolatot igényelnek, így a tartósabb laminált padló ajánlunk ide. Válasszon egy könnyű tölgyet, amely megvilágítja a lépcsőházat.

Étkező

Ez a praktikus padló kiválóan alkalmas az étkezőknek. Könnyen tisztítható és karbantartható, tökéletesen takarítható az italokhoz vagy az élelmiszerek kifolyásakor. Nagyon sok laminált jól fog mutatni az ebédlőben, így tényleg bármilyent választhat.

Laminált padlófajták

A látszólag egyre növekvő számú stílus közül választhatnak, így a döntés egyre bonyolultabb. A klasszikus fa-kőburkoló lapokból, pala-hatású, vintage stílusú, koptató, színezett fahatású laminált anyagokból valóban kiválaszthatja a szívének legkedvesebbet. A digitális nyomtatás és a modern gyártás már nem szab határt a mintavilágnak, hanem elősegíti az újabb – újabb stílusok és mintázatok legyártását.

Tölgy

Napjainkban a legnépszerűbb laminált típus a tölgy hatású padló. A tölgyfa padló lenyűgöző, és bármilyen stílushoz könnyen illeszthető. Ez is az egyik legdrágább és legkívánatosabb anyag a piacon, amely soha nem megy ki divatból. Azonban nem mindenkinek meglelő igazi tölgyfa padlóra, és sok vásárlót nem szeretne foglalkozni a valódi fa folyamatos karbantartásával. Tölgy laminált padló nagyon reális és sokkal praktikusabb, mint a tömör tölgy. Ez a tökéletes módja annak, hogy az óriási költség nélkül, folyamatos karbantartás nélkül megkapja a valódi tölgy csodálatos megjelenését.

Böngésszen tölgy laminált padlóburkolatot.

Dió

A sötét padló légkör teremt maga körül. Diófából készült laminált otthonos környezetet teremt. A dió gyönyörűen gazdag fa, és ez a laminált anyag valóban megragadja a természet szépségét, beleértve a csomókat és a fa részleteit. A sötét padló semleges alapot biztosít a lakótereknek, így szabadon díszítheti a helységet. A sötét laminát is meleget hangulatot kölcsönöz annak érdekében, hogy a hálószobák számára kiváló választás legyen. A diófából készült laminált padló különleges sötét fahatást kínál, anélkül, hogy félelmetes árcédulát látna.

Böngésszen dió laminált padlóburkolatok között.

Hikori-fa

Hickory meleg vöröses tónusaival tűnik ki a választékból, vöröses tónusával izgalmassá teszi a teret. A klasszikus meleg piros, bézs és szürke árnyalatú változatban kapható, a hickory laminált szintén különböző választékban kapható. Némelyik modern megjelenést, még másik retro érzést ad. Jó választás azoknak akik szeretik a azok számára, akik szeretik a vintage stílusokat. A klasszikus padló, amely megfelel mindenféle dekorációnak, egy hickory laminált hozzáadja a karaktert minden élettérhez, aminek köszönhetően megteremti a megjelenést anélkül, hogy egy egzótafa az erős árcédulájával találná szembe magát.

Keresse fel a hickory laminált padlóburkolatainkat.

Gesztenye

A gesztenyebarna laminált padlója az életterületeidhez hasonlóan érzi magát. Különböző árnyalatok és stílusok esetén a gesztenye-laminált természetes megjelenést kölcsönöz, ami növeli a hitelességét. Vannak, amelyeknek kopott megjelenés van a felszínén, ami tovább növeli a vintage érzést. A gesztenye laminált ideális választás azok számára, akik vágyakoznak az eltelt napok után. A klasszikus vagy szüreti megjelenést természetes megjelenésűvé teszi, ami sokoldalú lehetőséget kínál a színsémák és a formatervezés kiegészítéseként.

Böngéssze gesztenye laminált padlóburkolatot.

Modern egyedi laminált padlók

A fent említett laminált padló fafajtákat ma már a gyártók színezik különféle színekre, melyekből a legnépszerűbben napjainkban a fehér, koptatott fehér, bézs, koptatott bézs, szürke minden árnyalatában pompázó laminált padlók. Így típusú lamináltak kínálatában is piacvezetők vagyunk. Egész különleges színű és mintázatú modern padlók is megtalálhatóak nálunk. piros, kék, zöld barna antikolt egy csomagban.

Kő hatású

A kőburkolatú padló tökéletesen befejezi a szobákat, függetlenül attól, hogy modern vagy hagyományos stílusban díszítik-e. A kő minta már évek óta divat a laminált padló piacon, mert rendkívül tartós, könnyen karbantartható és lenyűgöző. A klasszikus csempe lehet csúszós és hideg a lábad alatt. A csempehatású laminált padló tökéletes megoldás, ha mindig kőpadlóra vágyott. A kőmintás laminált fantasztikusan reálisnak látszik, csúszásgátló és kényelmes, meleg felületet nyújt. Valóban mind ha kőből készült padlót látna. Ha cserélni szeretné évek múlva a padlóját, a laminált padlót könnyen felszedheti és újat rakhat helyette, minimális bontási munkálattal. Még egy követ eltávolítani nehéz és bonyolult, nagy kosszal járó feladat.

Keresse meg a kő laminált padlóburkolatainkat.

Laminált padlóburkolatok felületei

A laminált padló felülete és deszka részletei drámai módon megváltoztathatják a padló megjelenését. Ez a részlet növeli a laminált eredetiségét, így valódi pala, kő vagy fa megjelenését teszi lehetővé. A laminált deszkák készítésének módja valóban hatással van a padló teljes megjelenésére, de mi a különbség ezeken a bevonatokon?

Fózolatlan laminált padló

Semmi felületi kerekítés nincs a lapok oldalain! Az összes laminált lap szélei pontosan megfelelnek a sima és egyenletes felületnek, amely összekapcsolja a laminált lapokat.

Fózolt, úgy nevezett V-fugás padlók

A V-horony a laminált pereménél hozzáadott felületet biztosít a mélység és a meghatározás között. Minden szegély úgy van bevágva, hogy amikor a deszkákat összerakják, egy v horony látható az egyes lapok között, így még természetesebbé teszi a felületet, növelve a fahatást.

4 oldalt fózolt padlók

A 4V- azaz 4 oldalt fózolt padlóknál, mind a hosszirányú oldal, mind a szélességet megadó rövidebb i oldal tartalmazza V fugát, ami tovább növeli a laminált padló eredetiségét. Ez növeli a fa hatásának meghatározását, még inkább növeli a realitást, így keményfa padló megjelenését teszi lehetővé. A kőhatású lamináltak néha tartalmaznak egy lekerekített hornyot, mivel ez jobban kiadja a kőlapokra emlékeztető fugákat.

Dombornyomott

Laminált padlóink nagy része texturált felülettel rendelkezik, és ezt a laminált dombornyomásnak nevezik. A mintát a laminált felületébe nyomják, hogy olyan textúrát hozzanak létre, amely a padlózat megjelenését emeli, hogy jobban hasonlítja a valódi faanyagra. A folyamatos domborítás azonban nem egyezik pontosan a rétegelt papír nyomtatott rétegeivel.

Szinkron nyomott vagy szinkron strukturált

A regisztrált dombornyomásos eljárás ugyanaz, mint a rendszeres dombornyomás, aminek következtében a rétegelt anyag felszínére egy mintát préselnek a textúra létrehozásához. Azonban a szinkron dombornyomással a textúra követi a nyomtatott kép mintáját és szemcséjét, és igazi autentikus megjelenést és érzést nyújt. Az iparági technológia innovációja lehetővé teszi, hogy minden egyes laminált deszka struktúrája tökéletesen illeszkedik a mintájához.

Kézzel kapart hatás

A laminált padló felületét oly módon préselik, hogy a megkarcolódott fa megjelenését biztosítsa, így igazi rusztikus érzetet kelt. A rétegelt anyag régi hatású lesz, ami nagyon népszerű megjelenést biztosít, és a lábaddal érezni fogod a szemek és a behúzások körvonalát.

Laminált padlófelület osztásai

A laminált padlólap elemeinek részletes leírása drámai módon megváltoztathatja a padló megjelenését. Ez a részlet növeli a laminált eredetiségét, így valódi pala, kő vagy fa megjelenését teszi lehetővé.

Egy soros minta, deszkahatású laminált

Egy panel – egy sor, a minta minden laminált darab teljes szélességét veszi fel, és hagyományos megjelenést kölcsönöz a padlónak. Nincs osztás a panelen belül. Jelenleg a legnépszerűbb kategória.

Két soros minta

A két sor minta van egy panelre mintázva, mely két sort eredményez minden egyes laminált panelen.

Három soros minta

3 sor azt jelenti, hogy a rétegelt lemez úgy néz ki, mintha egy táblán belül 3 lap lenne. A 3 soros minta hagyományos megjelenést biztosít a deszkának.

Normál deszka

A kb. 190 mm széles laminált padlót tekintjük normál széles padlónak, mely méretével kis és nagy helységekbe is kiválóan alkalmas.

Keskeny deszka

A keskeny kivitelű laminált padló, igazi deszka benyomást kelti. A keskeny deszka nagyszerű a kis tereknél, mivel a szobát nagyobbnak mutatja, mint amekkora valójában. Általában: 160 cm széles

Széles deszka

Ez a laminált jól működik a nagyobb helyeken, ahogy a deszkák tágra nyílnak, így rusztikusabb, elegánsabb megjelenést és érzést ad a szoba számára, anélkül, hogy túl zsúfoltnak tűnnének.

3 and 1-ben formátum

Az elmúlt 1-2 év újdonsága, egy panel 3 különböző szélességű sávra van felosztva. Ez a laminált különböző méretű és formájú fa padló reprodukálására készült. Újdonság varázsával hat.