A honlap bizonyos funkcióinak működéséhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépes böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat/eltávolításukat.

Termékek Menü

Egyszínű szőnyegek

Rendezés:

Egyszínű szőnyeg színes egyéniségeknek!

Az egyszínű szőnyeg nem egyenlő az egyhangú megoldással. Sőt! Valójában határozottan trendi kiegészítőről beszélünk, melynek ha jól választod meg az árnyalatát, akkor karakteres tagjává avanzsálhat otthonodnak.
A sokszínű alternatívák kedvelőinek is érdekes lehet ez a variáció, ugyanis domináns jelenlétével uralkodóvá válhat az adott helyiségben. A lakástextíliák harmóniája elsőbbséget élvez, ez pedig csak akkor jöhet létre, ha a különböző kiegészítők színeikben egyeznek, vagy legalábbis passzolnak egymáshoz. A kirívó ellentétek ritka esetben eredményeznek összhangot. A diszkomfort érzet elkerülésének érdekében érdemes meghatároznod otthonod fő színvilágát.

Amennyiben számodra a vajszínű kellékek az előnyösek, ha a fehérben, vagy világos árnyalatokban megjelenő stílust érzed otthonosnak, egyéniségedhez illőnek, akkor kényelmetlen kompromisszumok helyett építsd fel erre a színre közvetlen környezeted megjelenését. A függönyök, párnák, takarók összhangját tovább fokozhatja a szőnyeg, mely felteheti az i-re a pontot, és megalapozhatja a jó hangulatot, mely így szemmel láthatóvá válhat.

Az egyszínű szőnyeg egyértelmű előnyei

Az optimális választás magával hozza, hogy közvetlen környezeted atmoszférája megváltozik. Ha vendégek érkeznek ők is azonnal felfedezik az átalakulást, és az egységet. Egy egyszínű kiegészítővel, mely tökéletesen harmonizál a környezetében található többi textíliával nagyon esztétikus végeredményt érhetsz el. Sőt az egyszínű szőnyeget a mintás textil kiegészítők szépen kiemelik! A minőségi alapanyagnak hála a tisztítással sem fog meggyűlni a bajod, így fenntarthatod szőnyeged varázslatosan élénk, tiszta színét, mely még hangsúlyosabbá teszi annak különlegességét!

Ha igazi selymes,  puha  kényeztető érzésre vágysz, akkor válasz bátran magas minőségű süppedős szőnyegpadlóink közül. Nem véletlen, hogy az igazi luxus hotelek szobáit is mindenhol magas minőségű süppedős hatású  padlószőnyeggel borítják.