A honlap bizonyos funkcióinak működéséhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépes böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat/eltávolításukat.

Termékek Menü

SILVER KNIGHT DIAMOND TECH 455-866 PVC PADLÓ 2M 5300Ft/m² 10600Ft/Fm

Termékoldal megosztások

Ár:
10.600 Ft
Cikkszám: 455-866-2
Értékelés: Nem értékelt
Várható szállítási idő: 2020. 08. 25.
Összes raktárkészlet: Rendelhető
Budapesti raktárkészlet: Rendelhető
Békéscsabai raktárkészlet: Rendelhető
Dunaújvárosi és gyöngyösi raktárkészlet: Rendelhető
Szegedi raktárkészlet: Rendelhető
Egységár: 10.600,00 Ft/Fm
Az első önfertőtlenítő tekercses vinyl padlóburkoló, amely kettős védelmi rendszerének (nano-ezüst és nano-titándioxid) köszönhetően vegyszerek használata nélkül tünteti el a kórokozókat. Jellemzői: Könnyű takaríthatóság, légtisztító funkció. Tömör padlóburkolat, mely kiváló kopásállósággal, alacsony maradó benyomódással, extrém folt- és vegyszerállósággal, valamint Bf-s1 tűzállósági bevizsgálással rendelkezik.
Felhasználási területek: Egészségügyi intézményekben (Kórházak, Klinikák, Rendelőintézetek, Szociális otthonok, Idősek otthona) és Oktatási intézményekben (Iskolák, Óvodák)
Szélesség
200 cm
Menny.:Fm

Leírás

A TECH Surface nevű, szabadalmaztatott technológiánk alkalmazásával kifejlesztettük a Grabo Silver Knight rugalmas padlóburkolót, amely megoldást nyújt az egészségügy legsürgetőbb problémájára, a kórházakban terjedő fertőzésekre. A Grabo Silver Knight sokkal több, mint egy közönséges padlóburkoló, hiszen ez az első fotokatalitikus önfertőtlenítő felület, amely tökéletes választás bármilyen egészségügyi alkalmazási területre.Az önfertőtlenítő tulajdonságát az egyedülálló Nanoezüstből és NanoTiO2 részecskékből álló dupla- védelmi-rendszer biztosítja.

 

A Graboplast baktérium elimináló padlóburkolója 2010-ben a Chicago-ban megrendezett Neocon szakkiállításon nagydíjat nyert termék-innováció témakörben.

 

A Grabo Silver Knight terméket három termékfelépítésben ajánljuk, tömör és habos kivitelben.

 

 

 

A grabo Silver Knight az első önfertőtlenítő tekercses vinyl padlóburkoló, amely vegyszerek használata nélkül tünteti el a kórokozókat. A piacon egyedülálló tulajdonság a kettős védelmi rendszernek köszönhető.

 

1. védelmi vonal: nano-ezüst – elpusztítja a baktériumokat fertőtlenítőszer alkalmazása nélkül.Az ezüst természetes fertőtlenítő tulajdonsága több mint 3000 éve ismert. Ezt a hatást az ezüstionok folyamatos diffúziója okozza, melynek eredményeként elpusztulnak a kórokozók, a baktériumok, a vírusok és a gombák.

 

2. védelmi vonal: nano-titándioxid – a kórokozók eltűnnek a felületről.A Titándioxid fotokatalizátorként funkcionál a folyamatban, a növények klorofiljának működéséhez hasonlóan. UV fény hatására a fotokatalizátor gerjesztett állapotba jut, erős oxidációs közeget hoz létre, amely lebontja a szerves anyagokat.

 

A felület további előnyös tulajdonságai közé tartozik a könnyűtakaríthatóság és a légtisztító funkció

 

A Silver Knight Dimond Tech termék egy 2,00 mm összvastagságú tömör padlóburkolat, amely a fenti tulajdonságokon túl kiválókopásállósággal, alacsony maradó benyomódással, extrém folt- és vegyszerállósággal valamint Bfl-s1 tűzállósági bevizsgálással rendelkezik.

  

JAVASOLT FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK:


 
 

EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNYEK

 

  Kórházak KlinikákRendelőintézetek Szociális otthonok Idősek otthonaOKTATÁSI INTÉZMÉNYEK  IskolákÓvodákIRODÁKKISKERESKEDELEM

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!