A honlap bizonyos funkcióinak működéséhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépes böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat/eltávolításukat.

Szállítás és fizetés

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG WEBSHOP-OS VÁSÁRLÁS ESETÉN*

A weboldalon található szállítási költségek egyedileg kerülnek meghatározásra.

Ápolás, Falpanelek, Padlóalátétek, Párnák, Szőnyegek, Futószőnyegek, Lábtörlők, Fürdőszobaszőnyegek esetében a

szállítási költsége teljes Magyarország területére vonatkozik az alábbiak szerint:

Érték min Érték max Szállítási díj (bruttó)
0 Ft 59 999 Ft 2 500 Ft
60 000 Ft 199 999 Ft 3 900 Ft
200 000 Ft 299 999 Ft 5 500 Ft
300 000 Ft - 0 Ft

 

Szegélyléc, Vízálló falburkolatok, Padlószőnyeg, Laminált padló, Modul szőnyeg, PVC padló, Ipari PVC padló, Vízálló padló, Műfű

A méterárut az alábbi szállítási költségért csak 2m szélességig tudunk szállítani teljes Magyarország területére.

2 méternél szélesebb terméket csak áruházaink (Budapest, Gyöngyös, Dunaújváros, Szeged, Békéscsaba) 

20 km-es körzetébe tudunk az alábbi díjtáblázat alapján szállítani szállítani.

Érték min Érték max Szállítási díj (bruttó)
0 Ft 200 000 Ft 2 500 - 8 500 Ft* 
200 000 Ft - 0 Ft

* A szállítás díja ebben az esetben a rendelt termék(ek) mennyiségétől/súlyától is függ, mely a termékek kiválasztása után a pénztár oldalon lesz látható.
 

2 méternél szélesebb méterárút áruházaink+20 km-es körzetén kívüli egyedi szállítási ajánlat alapján tudunk szállítani!

5 méter széles padlószőnyeget csak Budapesten és környékén tudunk kiszállíttatni!

A fenti szállítási költségek csak a webáruházban leadott megrendelésekre vonatkoznak!

Személyes ingyenes átvételre van lehetőség, előzetes egyeztetés alapján, nyitva tartási időben, csak és kizárólag abban az áruházunkban ahol a termék raktáron van.

 

Fontos információk a szállításhoz

 1. Nincs minimum rendelési érték: ha a Vevőnek csak egy csomag lamináltra vagy 1 db termékre van szüksége azt is kiszállítjuk
   
 2. Általában, raktáron lévő termékeknél 3-5 munkanap, ha nem készletes a termék, akkor 10-14 munkanap. Visszaigazoló e-mailben fogjuk tudatni Önnel a szállítási határidőt.

  Hétvégi kiszállítás felárral: egyes esetekben szombat délelőtti időpontokban Budapest és 20 km-es körzetében van lehetőség, ügyfélszolgálatunkkal történt előzetes egyeztetés után. Erre egyedi szállítási költséget kalkulálunk Önnek.
   
 3. A futár csak háztól házig szállít vagy segít pakolásban is?

  A szállításra megállapított költség mindig a háztól házig/kapuig történő kiszállítást tartalmazza, az emeletre felvitelt, udvarra bevitelt nem. Kérjük vegye figyelembe ha 4-5 m széles szőnyeget rendel, hogy a vevőn kívül még egy segítő legyen otthon, egyedül senki nem boldogul egy ilyen széles szőnyegpadlóval. A futárok saját üzletszabályzatuk szerint dolgoznak.

  Budapest és 20 km-es körzetében felár ellenében tudunk olyan futárt biztosítani aki felhordja az emeletre, illetve beviszi a szobájába a rendelt terméket anélkül, hogy Önnek segíteni kellene a rakodásban. Kérjük az ilyen típusú egyedi szállítási költségéről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

 4. Nem sikerült átvennem a csomagot, mert a futárral elkerültük egymást. Mi történik a megrendelt termékkel?

  Kérjük, hogy olyan címet adjon meg, ahol biztosan át tudja venni a megrendelését. Ha ez valamilyen oknál fogva nem sikerül, a címen a futár hagy egy értesítőt és azon a számon lehet vele egyeztetni egy második kiszállítást. A kiszállítási költség egyszeri kiszállítást foglal magában. Ha utána sem sikerül, akkor a termékeket visszaszállítja a Domex Szőnyegáruházaknak (azaz a Multicarpet Kft.-nek)! 

   

*Kizárólag web-es rendelésekre vonatkozik. Az üzletben személyesen vásárolt termékekre vonatkozóan a kiszállítást és annak árát az adott üzlettel kell egyeztetni.
 

 

Fizetési módok

Személyes átvétel

Készpénzzel vagy bankkártyával a Szolgáltató üzlethelyiségében vagy a Szolgáltató által megjelölt egyéb helyen történő átvételkor: Az áru átvételekor történő fizetés választása esetén a Felhasználó a Szolgáltató üzlethelyiségében vagy a Szolgáltató által megjelölt egyéb helyszínen fizeti meg a termék vételárát készpénzzel vagy bankkártyával. Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség.

Átutalással

Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére.