A honlap bizonyos funkcióinak működéséhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépes böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat/eltávolításukat.

Termékek Menü

PVC-padló vásárlási tanácsok

MIÉRT VÁLASSZA A PVC-PADLÓBURKOLATOT?

A PVC-padló kényelmet és melegséget kölcsönöz otthonának, valamint csodálatos funkciókat: könnyedén és gyorsan lerakható és cserélhető. Nagyon jól működik a padlófűtésnél, és a lábaid köszönetet mondanak az extra kényelemért.

A rendelkezésre álló választékunkkal a PVC-padló tökéletes megoldást kínál a forgalmas családi házak és közületek számára is. Ráadásul az elkövetkező években is csodálatos marad. Ha ön egyszerűen lerakható, könnyen tisztán tartható, felmosható burkolatot keres vizes vagy akár szobai tereibe PVC-padló az Ön számára megfelelő padló.

A PVC-padló egy szintetikus, ember által gyártott anyag, amely két egyszerű alkotóelemből áll; etilén és klór (ugyanaz, mint a sóban található). Amikor ezeket az anyagokat összegyűjtik és feldolgozzák, poli (vinil-klorid) - gyantát (PVC) képeznek, amelyet általában PVC-nek nevezünk.

A DOMEX-ben különféle PVC padlóburkolatokat kínálunk minden költségkeretnek, helységtípusnak és ízlésnek megfelelően.

Hova ajánljuk?

Mostanra már ismeri a PVC-padló megjelenést, így érdemes megfontolni a PVC-padlót mint olcsóbb alternatívát. Lehet, hogy meglepi, de sok ember amikor sétál a PVC-padlón az Ön otthonában vagy akár közületi helységekben úgy véli, hogy ez valódi fa, laminált vagy kő. A PVC-padlók már egyre reálisabban utánozzák a természetes burkolatokat, így az otthonában lévő vendégek soha nem fognak tudni a különbséget tenni. A PVC-padló valóban alkalmas-e olyan helyiségekben történő használatra, amelyek nedves területek, mint például a konyhák és a fürdőszobák? Illeszkedik az Ön életmódjához és belső stílusához? Szakembereink sok éves tapasztalatukkal és tudásukkal segítik Önt a választásban.

Fürdőszoba

A PVC-padló sok év óta népszerű padlóválaszték a fürdőszobák számára, több okból kifolyólag. A praktikus és rezisztens tulajdonságai ideálisak a fürdőszobában. Csúszásgátló, vízálló, könnyen tisztítható és stílusos, átalakítja a fürdőszoba hangulatát.

Konyha

A fürdőszobához hasonlóan a konyha a másik nyilvánvaló terület, ahol a PVC-padló nagyon jól működik. Minden kiömlés gyorsan feltakarítható, nem szívódik a burkolatba a kiömlött ital , a padlónk éveken át mindig olyan jó, mintha új lenne.

Nappali, Társalgó

Napjainkban élethű famintás PVC-padlókat gyártanak, így egy élethű parkett vagy kőmintás burkolat kiválóan mutat a nappaliba és költséghatékony egyéb burkolatokkal szemben. A PVC-padló különböző vastagságú hab alátéttel rendelkezik, így párnázott, kényelmes aljzatot biztosít. A mindenféle fa és travertin stílusú kőből készült mintákkal minden ízlésnek megfelel.

Hálószoba

A nappalihoz hasonlóan a PVC-padló ideális lehet a hálószobák számára is, és praktikussága miatt tökéletes a gyermekszobába is. Könnyen takarítható és nagyon kényelmes ülni vagy játszani rajta.

Lépcsők és előterek

A folyosók és előterek olyan nagy forgalmú területek, amelyek kopásálló padlóburkolatot igényelnek, így a nagy kopásállóságú félipari PVC-padló itt is nagyon jól működik. A könnyű tisztíthatósága miatt nagyszerű burkolatot kínál az otthon forgalmas területein. Azonban PVC-padlóburkolat nem javasolt a lépcsőre.

Ebédlő

Függetlenül attól, hogy az ebédlőt nagy családi ebédekre vagy napi étkezésre használja, megfelelő padlóválasztás mindig fontos, hiszen az ebédlőben gyakran ömölhetnek ki italok, így a vízálló PVC burkolat tökéletes ide is. A PVC-padló tisztítása egyszerű, felülete ideális, gyönyörű mintákból választhat és nagyon kevés karbantartást igényel.

PVC-padló mintázata

A PVC-padló nyomtatás folyamatos fejlődésének köszönhetően készletünk nagy szín- és óriási mintaválasztékot tartalmaz. Bármilyen mintát választ mindegyik hihetetlenül reális. Ez a sokféle design szabadságot biztosít, hogy otthona kreatív legyen. A fától a kőig, a mozaik a mintákig, a PVC-padló egy nagyszerű módja, hogy kreatív legyen az otthonod, akármi is a stílusod. Tudja meg, milyen hatások állnak rendelkezésre a PVC-padlóinkon belül.

PVC-padló hatások

A PVC nyomtatás folyamatosan fejlődő folyamatának köszönhetően a PVC burkolatok sokféle mintázatot és mintát tartalmaznak, mindegyikük hihetetlenül reális. Ez a sokféle design lehetővé teszi a szabadságot, hogy otthonában a legmegfelelőbb színű és mintájú PVC-padló kerüljön. A fa mintáktól a kőmintákig, a mozaik mintákon keresztül a PVC-padló egy nagyszerű módja, hogy kreatívan alakítsa ki otthonát, akármi is a stílusa. Ismerje meg, milyen design-ok állnak rendelkezésre a PVC-padlóinkon belül:

Fa hatás

A fa-hatású PVC-padló csomóval és struktúrával díszítve fantasztikusan hiteles. Szinte bármilyen fafajtában elérhető, eredeti tölgy színben, fehér festésű vagy szürke tölgy vagy sápadt bükk, sötét dió, többféle deszka osztásban és kivitelben. Amelyeknek texturált (struktúrált) felülete van, az még több realizmust eredményez a burkolat mintájának, ez különösen akkor érezhető ha mezítláb jár rajta. Valójában minden fa hatású PVC-padló sokkal kevesebb karbantartást igényel mint az igazi fa padló. A struktúrált felület csúszásgátlóként is funkcionál, így a vizes PVC-padló is szinte csúszásmentes. Ezt a mintatípus, bármelyik helységébe kiválóan illeszkedik, természetes hatás visz otthonába.

Szórt vagy osztatlan mintás PVC-padló

Az egyszerű, de nagyszerű padló valóban hatással lehet otthonára. Függetlenül attól, hogy semleges árnyalatú, mint a bézs vagy a krém, vagy valamilyen lenyűgöző ezüstös felület. Az egyszerű PVC-padló egy mesés alapot hoz létre szobájába, és lehetővé teszi, hogy valóban a sajátjának érezze a teret. A szín, a praktikusság és a megfizethetőség kombinációja a sima PVC burkolatot értékes befektetésé teszi otthonában.

Mintás PVC-padló

A "mintás PVC" kifejezés sokféle típust és stílust tartalmaz a cikk-cakkoktól a csíkosig. Ha mindig szeretett volna egy kis vidámságot vinni lakóhelyébe, új kedvező áru padlóval szeretné felfrissíteni a gyerekek hálószobáját, akkor egy extra mintás PVC-padló kell hozzá. Stílusos és megfizethető!

Csempehatás

Fantasztikus alternatíva az igazi, csempe hatású PVC, mely egy drága csempézett padló illúzióját kelti. Mindig szerettet volna igazi csempepadlót, vagy emlékezni egy villa terrakotta csempéjére, a PVC-k világában megtalálja. Az eredeti gránit, márvány, kerámia burkolatok az eredi kő költségének töredéke. Plusz a hideg kemény burkolatok helyett ez a párnázott padló kényelmet biztosít a lábujjainak és szigetelő tulajdonsága azt jelenti, hogy otthona puha és meleg lesz.

Kőhatás

A kőpadló fantasztikusan néz ki, és kiegészíti a kortárs stílusú szobát, valamint egy klasszikusabb otthont. Népszerű számos házban, a kő klasszikus anyag, amely időtlen. Különféle árnyalatokban kapható, a kőpadló stílusosan változik és nagyon sokoldalú. De a kőlapok hidegek lehetnek, csúszásveszélyesek, ha nedvesek és nagyon drágán telepíthetők. A kő hatású PVC-padló jelentősen melegebb, csúszásgátló és megfizethető alternatíva a valódi kőburkolatokhoz képest.

Mozaik hatás

Mindig is bonyolult mintát akart a padlón, melyet csak mozaik csempe hozhat létre? A mozaikpadlók drágák és a telepítés sok időt és pénzt igényelhet. Ugyanúgy, mint a többi csempézett padló esetében, gyakorlati szempontokat is figyelembe kell venni, mint a folyamatos karbantartás, fugák elkoszolódása, és azt a tényt, hogy kemény és hideg járni rajta. Rengeteg mozaikos PVC burkolat áll rendelkezésre, amelyek pontosan a kívánt megjelenést biztosítják Önnek, valamint a megfelelő hő- és hangszigetelést nyújtják szinte karbantartás nélkül.

PVC-padlók szélessége
2m - 3m - 4m

PVC-padlók vastagsága
1,3 mm - 4,5 mm

Minél vastagabb egy PVC-padló annál jobban szigetel és annál komfortosabb érzést biztosít.

  • 1,3 mm – 1,5 mm: vékony
  • 2 mm – 2,6 mm: közép vastag
  • 2,6 mm - 4,5 mm: vastag

PVC-padlók kopásállósága

A PVC-padlók kopásállósága biztosítja padlónk tartósságát.

  • 0,15 mm lakossági (21)
  • 0,20 mm lakossági (21)
  • 0,40 mm erős lakossági, félipari (32)
  • 0,55 mm ipari (33)
  • 0,70 mm erős ipari (34)